Scrie

Daca ai o imaginatie bogata, ai trecut prin multe experiente in viata sau pur si simplu ai idei bune iti dau un sfat: SCRIE!

ScrieBlogul „Un nou inceput” poate fi cu adevarat un nou inceput pentru fiecare dintre noi.

Scopul principal al acestui blog este sa strangem cat mai multi pasionati de scris la un loc astfel incat cititorii lui sa se bucure de articole si seriale de calitate.

Daca ai un articol extraordinar pe care vrei sa il publici la noi sau un serial pe care vrei sa il scrii, ne poti da un mail la adresa inceputnou@gmail.com si discutam.

In cazul in care vrei sa scrii un serial pe care sa-l publicam in blogul „Un nou inceput„, avem rugamintea ca mailul pe care il trimiti sa contina urmatoarele:

a) Acordul tau exprimat clar cu privire la publicarea serialului tau pe blogul „Un nou inceput” (nu de alta, dar nu vrem sa fim acuzati ca plagiem conform trend-ului de pe alte bloguri).

b) Episodul pilot scris cu sau fara diacritice (nu conteaza). Important este sa nu folosesti cuvinte de genul „cf”, „win akum”, „klumea”, „tzuc dulce” „3len@”, etc. Mare atentie la gramatica si semne de punctuatie. Episodul pilot il citim si corectam noi daca e sa fie publicat, dar dupa aceea va trebui sa iti asumi greselile, iar daca acestea persista va trebui sa suspendam serialul tau. Si acum partea pozitiva a lucrurilor: daca scrii bine, ne asumam noi si te trimitem la un scurt training intensiv de gramatica a limbii romane. 🙂

c) Ideea de baza a serialului.

d) Un numar aproximativ de episoade pe care crezi ca le va avea serialul tau.

In cazul in care vrei sa scrii un articol cu care crezi ca vei „rupe gura targului” sau ai scris deja unul … pur si simplu trimite un mail cu linkul sau cu documentul redactat plus punctul a) de mai sus. Chiar daca suna dur, vreau sa va spun ca abuzurile vor fi transformate in SPAM si tratate ca atare. Inclusiv chestii de genul „da click aici si nu vei regreta”, „hai sa facem link exchange chiar daca nu am nici un material pe care sa ti-l prezint”, „iata noul meu articol … stii, eu postez cate doua pe zi si iti trimit si tie ca sa le pui”, etc. … stiti voi!

In concluzie … mult succes, inspiratie si timp!

Răspunsuri

  1. fain

  2. […] Sursa pozei […]

  3. […] Sursa pozei […]


Lasă un comentariu